Merken

Henriëtte Faroche

Alle producten van Henriëtte Faroche hebben één ding met elkaar gemeen: De kracht van de natuur. Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën uit de Faromatique lijn. Deze oliën, ook wel aromatherapie genoemd, zijn pure extracten uit bloemen en planten met een zeer intensieve werking. Deze wetenschap bestond al 5000 jaar geleden in China en wordt nog steeds op brede schaal toegepast.

"De kracht van de natuur!"


Skincare: Voor de verzorging van het gelaat beschikt Henriëtte Faroche over verschillende productlijnen die volledig afgestemd zijn op het huidtype. In tegenstelling tot de commerciële crèmes die in winkels liggen, waarbij u zonder professioneel advies kunt kiezen uit een beperkt assortiment, biedt Henriëtte Faroche een breed scala van producten aan voor ieder huidtype.

Om uw huid goed te kunnen verzorgen moet u natuurlijk weten welk huidtype u heeft. Door het brede aanbod aan producten heeft Henriëtte Faroche voor elk huidtype de geschikte producten in haar assortiment. Afhankelijk van uw huidtype kan de intensiteit van het productgebruik variëren. Een schoonheidsspecialist ziet het beste welk huidtype u heeft en kan op basis van deze kennis producten adviseren die het meest optimale resultaat voor uw huid behalen. Henriëtte Faroche heeft ook speciale salonbehandelingen in het assortiment om de conditie van uw huid nog optimaler te verzorgen, bezoek daarom regelmatig mijn schoonheidssalon.

Henriëtte Faroche

Faroche Homme

Faroche Homme

Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter en, wat ook veel invloed heeft op de huid, mannen scheren zich regelmatig en stellen hun huid hiermee bloot aan beschadigingen. Hierdoor heeft de mannenhuid behoefte aan huidverzorgingsproducten met een anti-irriterende en kalmerende werking.

"Mannen zijn anders"


De producten van Faroche Homme zijn afgestemd op de behoeftes van mannenhuid en zijn eenvoudig aan te brengen zonder een glimmend of plakkerig laagje op de huid na te laten. Alle producten zijn hypoallergeen en pH neutraal, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. De Faroche Homme producten zijn exclusief verkrijgbaar bij uw schoonheidssalon. Naast producten voor de dagelijkse verzorging biedt Faroche Homme ook twee speciale salonbehandelingen aan, afgestemd op de mannenhuid.

Courtin

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale antiseptische huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging.

De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.

"Succesvol tegen huid- en voetproblemen."


Tea Tree olie komt uit de Pacific (delen van Australië en Nieuw Zeeland) en wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca alternifolia, door middel van een technologisch proces met stoom en een nauwgezette kwaliteitscontrole. Hierdoor wordt een zuiverheid van 100% verkregen. De olie ziet er uit als water en varieert van kleurloos tot licht geel.

Courtin